Vakantiehuis "Steenenhoeve"

home-zwembad

Welkom bij vakantiehuis Steenenhoeve

 Uw gastheer en gastvrouw Hans en Ine Steen heten u welkom op de website van vakantiehuis"Steenenhoeve" op de schilderachtige Hunsruck in Duitsland nabij de Moezel, in een bosrijke omgeving. De plek bij uitstek voor een heerlijke vakantie of weekendje weg, slechts 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens. 

Ons vakantiehuis met buitenzwembad beschikt over 6 ruime appartementen en een gezellig ingerichte recreatieruimte. Ons vakantiehuis is ook uitermate geschikt voor groepen tot 29 personen. Gezinnen met kinderen en of met vrienden voelen zich hier helemaal thuis, Maar voor een romantisch verblijf met 2 personen in een van onze gezellig en sfeervol ingerichte appartementen bent u ook aan het juiste adres.

  

Grote veranderingen in jubileumjaar Steenenhoeve

 in 2009 zijn wij, Hans en Ine Steen met alles wat we hadden een onzeker avontuur in Duitsland gestart. Met heel veel liefde en een enorme inzet zijn wij begonnen om een 300 jaar oud en vervallen vakwerkhuis om te toveren tot vakantie bestemming.

In 2019 is ons 10 jarig jubileumjaar en kunnen wij terugkijken op een succesverhaal. Jaarlijks ontvangen wij honderden tevreden gasten waarvan er vele jaarlijks terugkomen. Er zijn vele nieuwe vriendschappen ontstaan .

 Nu na 10 succesvolle jaren vinden wij het een goed moment om een positieve wending aan te kondigen . Wij verheugen ons er erg op dat onze zoon Robin en zijn aanstaande vrouw Cordula onze Steenenhoeve zullen gaan overnemen medio 2019, dit valt samen met hun aankoop van het café restaurant hotel in Sabershausen wat omgebouwd wordt tot appartementen met behoud van het café restaurant. Op slechts 400 meter van de Steenenhoeve is dit een waardevolle uitbreiding van de vakantie activiteiten in Sabershausen. Naast het cafe restaurant zullen diverse buiten activiteiten worden gerealiseerd. Vanaf eind april bent u van harte welkom bij deze nieuwe locatie met de naam HERRLICH BURGERLICH.

 Wij wensen Robin en Cordula met De STEENENHOEVE en HERRLICH BURGERLICH veel succes en wij zien graag onze vaste gasten en vrienden als mede gasten van de Steenenhoeve terug in 2019.

 

Hans en Ine Steen